Close

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous perustuksesta tai pilariperustuksesta

BCE – Onnistuneen rakentamisen perusta

BCE Perustus

Pitkän kokemuksen takia me todella tiedämme, mitä menestyksekäs rakentaminen edellyttää.


Alan ammattilainen

Rakennusalan vankan tietämyksen ja osaamisen kautta olemme pystyneet kehittämään tuotteitamme hyvin monipuolisesti ja voimme tarjota ratkaisut monen erityyppisen rakennuksen perustuksiin. Kuulumme myös arvostetun S-Betonin omistajiin, minkä vuoksi voimme taata, että talon perustuksiin käytetään vain laatubetonia.

Arvot

Arvoihimme kuuluu, että työt tehdään aina viimeisen päälle, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti sekä asiakkaalle mahdollisimman vaivattomasti.

Jotta voimme varmistua arvojemme täyttymisestä, tarjoamme kaiken suunnittelusta perustusten rakentamiseen. Työn laadusta ja kustannustehokkuudesta vastaa oma ammattitaitoinen tiimimme, joka toteuttaa asennukset aina taidolla ja tarkkuudella.

BCE Tänään

Viime vuosina olemme toimittaneet räätälöityjä talon perustuksia erityisesti ja siten luoneet alueella vahvat verkostot rakennusalan yrityksiin. Toimitamme tuotteitamme ympäri Suomea. Yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme ansiosta toimintamme kasvaa edelleen.

Meihin voit luottaa

Kun rakentaa niin on tärkeää että tuntee olonsa turvalliseksi, pitää oikeasti pystyä luottamaan toimittajiin ja heidän pätevyyteen.

Tarina

BCE Ltd on Kjell Östmanin ja Martin Östmanin Pohjanmaalla vuonna 2002 perustama yritys. Toimintamme vankkana perustana on vuosien kokemus rakennusalasta, sillä juuremme johtavat perinteikkäisiin rakennusliikkeisiin ja -urakoitsijoihin. Pitkän kokemuksen takia me todella tiedämme, mitä menestyksekäs rakentaminen edellyttää. Ydinosaamistamme ovat talon perustusten suunnittelu ja valmistus. Tarjoamme laadukkaat perustukset rakennusliikkeille, talovalmistajille kuin myös yksityisille pienrakentajillekin.

 

Yrityksemme tarina alkaa 2000-luvun alkupuolelta, jolloin ensimmäisten talon perustusten rakentaminen johti lopulta oman sokkelifirman avaamiseen. Vuosien kuluessa huomasimme, että rakennusmarkkinoilla oli kova kysyntä toimijalle, joka pystyisi toimittamaan helposti rakennettavat perustukset nopealla toimitusajalla, korkeasta laadusta tinkimättä. Vuonna 2010 päätimmekin keskittyä yhä vahvemmin tuotekehitykseen ja laajensimme liiketoimintaamme sokkeleista kokonaisiin perustuksiin.