Close

Offertförfrågan

BCE Husgrunder

Under en lång period har vi utvecklat våra produkter och lärt oss vad som krävs för en lyckad start på byggandet.


Expert inom yrket

Med kunskap och lång erfarenhet i branschen, har vi utvecklat våra produkter och skapat husgrunder av hög kvalitet för byggföretag, hustillverkare och privatpersoner. Vi ingår även som delägare i S-Betoni och kan därför garantera kvalitetsbetong till husgrunderna.

Värderingar

Våra värderingar är att göra ett fint arbete av hög kvalité, kostnadseffektivt och smidigt för kunden.

Därför sköter vi allt från planering till byggande av grunden. För att garantera den kvalité och kostnadseffektivitet vi vill uppnå, har vi satsat på egna team som utför installationerna.

BCE idag

De senaste åren har vi levererat skräddarsydda husgrunder till våra kunder i Österbotten och har därför även goda förhållanden med byggföretagen i regionen. Vi levererar produkter över hela Finland. Tack vare våra samarbetspartners och kunder, ökar vår verksamhet ständigt.

Oss kan du lita på

När man bygger är det viktigt att man känner sig trygg, man måste kunna lita på leverantörerna och deras kunskap.

Story

BCE Ltd grundades i Österbotten 2002 av Kjell Östman & Martin Östman. Med en lång erfarenhet inom byggbranschen och ett ursprung som traditionellt byggföretag och entreprenad, vet vi vad som krävs för ett lyckat bygge. Vårt fokus ligger idag på planering och tillverkning av husgrunder av hög kvalite till byggföretag, hustillverkare och privatpersoner.

 

Första grunden byggde vi redan i början på 2000-talet och vi har tillverkat socklar sedan BCE grundades. Vi märkte att marknaden för byggen saknade något. Grunder som var snabba och enkla att bygga, och som höll en hög kvalité. 2010 beslöt vi oss för att fokusera helhjärtat på utveckling och tillverkning av husgrunder.