Close

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous perustuksesta tai pilariperustuksesta

Katso video

BCE Sokkeli

BCE Sokkeli on saatavilla useissa eri malleissa, joista löytyy sopivia
vaihtoehtoja monen rakentajan tarpeisiin.

MALLI 1

MALLI 2

MALLI 3

MALLI 4

Sokkeli räätälöidään

Olemme tehneet yli 100km sokkelia ja digitaalinen työkalumme on
ainutlaatuinen. BCE Sokkeli räätälöidään rakennusprojektin
erityistarpeiden mukaan ja tehdään paikan päällä työmaalla.

Sokkeli on talon perustus, valitse se huolella.

Tarjoamamme BCE Sokkeli räätälöidään rakennusprojektin erityistarpeiden mukaan ja tehdään paikan päällä työmaalla. Korkeiden laatuvaatimusten takia rakentaminen vaati tänä päivänä taitoa ja tarkkuutta. Siksi tarjoamme asiakkaillemme pitkäjänteisesti kehitettyjä ja hyvin testattuja sokkeleita, joissa yhdistyy laatu ja edullinen hinta.

Sokkelimme etuna on, että se voidaan yleensä pystyttää ilman erillisiä anturoita. Sokkeli valetaan tasaiselle, vakaalle ja tärytetylle maalle. BCE Sokkeli on saatavilla useissa eri malleissa, joista löytyy sopivia vaihtoehtoja monen rakentajan tarpeisiin. Tarjoamamme sokkeli sopii myös elementtien ja suuren volyymin talonrakentajille.

Talviaika

Kestävä BCE Sokkeli mahdollistaa perustusten rakennustyöt myös talviaikaan.

Kestävä BCE Sokkeli mahdollistaa perustusten rakennustyöt myös talviaikaan. Tällöin pääset myös hyödyntämään talotoimittajille tarjoamiamme talvialennuksia, jotka mahdollistavat entistä kustannustehokkaamman rakentamisen.

Tarjoamamme BCE Sokkeli on kehitetty vankalla kokemuksella ja taidolla nykyaikaiset korkeat laatuvaatimukset mielessä pitäen. Jokainen rakennusprojekti on ainutlaatuinen, mikä asettaa perustuksille omat erityistarpeensa. Tämän vuoksi tarjoamme korkealaatuiset sokkelit edulliseen hintaan ja monessa eri mallissa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Uutuus!

JeKi-sokkeli

Ainutlaatuinen valmissokkeli suoraan tehtaaltamme.

Markkinoiden ainoa sokkelielementti, jota ei tarvitse erikseen tukea, koska siinä on pilarirakennetta muistuttava kiinteä jalusta.

Sokkelielementti seisoo vakaasti sen varassa.

Haluatko että teemme tarjouksen?

Meidän tapamme tehdä perustuksia

Olemme kehittäneet oman digitaalisen työkalun jolla varmistamme parhaan
mahdollisen palvelun ja laadukkaan tuotteen. Tässä ovat prosessimme vaiheet.

Asiakkaat

Prosessimme alkaa asiakkaan yhteydenotosta. Tässä vaiheessa käymme asiakkaan tarpeet läpi, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun.

Tarjouslaskenta

Haluamme varmistaa, että saat projektiisi juuri oikeanlaisen sokkelin. Sokkelityyppi täytyy mukauttaa maaperän olosuhteisiin, kuormitukseen sekä talon urakoitsijan rakennusratkaisuihin. Yksityiskohtaiset piirrustukset sokkelityypistä sisältyvät liitetiedostona tarjoukseen. 

Tarjoukset & Aikataulu

Kun asiakas hyväksyy tarjouksemme sisällön ja tekee tilauksen, lähetämme tilausvahvistuksen. Tässä vaiheessa asiakkaan kanssa sovitaan myös toimituksen aikataulusta. Tilaus on helppo vahvistaa verkossa täyttämällä tarvittavat tiedot ERP-järjestelmäämme. Rakennuskohteen koordinaatit vahvistetaan myös merkitsemällä Google Mapsiin.

Perustusten toimitus

Tiimimme saapuu rakennustyömaalle sovitun aikataulun mukaan ja kasaa muotit perustuksia varten. Yleensä perustusten valukourut ovat valmiit jo samana päivänä. Kaikki kuljetukset tilataan digitaalisen työkalumme avulla. Jokainen perustusten toimitukseen osallistuva osapuoli käyttää vahvistettua Google Maps sijaintia.

Pöytäkirja

Kun sokkeli on valettu, se tarkistetaan ja teemme siitä pöytäkirjan. Pöytäkirja sisältää tietoja betonin laadusta, lämpötilasta ja valupäivästä. Laskutuksen yhteydessä asiakas vastaanottaa pöytäkirjan liitetiedostona.

Kestävä ja lujatekoinen perustus

BCE perustus ja pilarielementit ovat vankka ratkaisu monen rakentajan tarpeisiin, oli kyseessä sitten yksityinen pienrakentaja, talovalmistaja tai rakennusliike. Perustus kantaa kirjaimellisesti koko taloa, minkä vuoksi on tärkeää, että se tehdään kerralla kunnolla. BCE tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen paketin, jossa perustus rakennetaan taidolla ja tarkkuudella, nykyaikaiset toimivuus-, turvallisuus- ja yhteensopivuusvaatimukset huomioiden.

Toimipisteemme löytyvät Pohjanmaalta sekä Uudeltamaalta.

Kattava perustuspaketti sisältää:

  • Suunnittelun tarpeen mukaan
  • Pohjarakenteiden valu
  • Perustusten rakentamiseen liittyvät asiakirjat ja käytännöt

 

BCE Sokkeli ja perustukset voidaan valaa maanvaraisesti anturalle tai tuulettuvalle alapohjalle.

Suunnittelu

Suunnittelemme perustusten piirustukset maaperätutkimusten tulosten, muiden rakenteiden sekä rakennuspiirustusten pohjalta. Huolellinen ja kustannustehokas suunnittelu takaa, että työ saadaan tehdyksi nopeasti ja tehokkaasti, sovitun aikataulun mukaan.

Perustus ja pohjarakenteet

  • Kaikki raudoituselementit valmistetaan tuotantolaitoksellamme laadittujen piirustusten mukaan.
  • BCE perustusanturat ja betonisokkelit rakennetaan paikan päällä työmaalla.
  • Valmiit perustuspaalut saadaan nopeasti ja helposti paikoilleen pohjan valun tai pohjatöiden yhteydessä.

 

Raudoitus sekä valmiiksi valetut BCE perustuspaalut ovat erinomainen ratkaisu terassin tai mökin perustukseen. Näistä kukin on mahdollista toimittaa myös yksittäisenä tuotteena.