Close

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous perustuksesta tai pilariperustuksesta

BCE Perustus

Kaikki rakentaminen on ihmisille ja heidän tulevaisuuttaan varten. Jollekin se projekti voi olla vähän pienempi, toiselle taas se voi olla elämän suurin investointi. 

Pyydä tarjous

Meidän tapamme tehdä perustuksia

Olemme kehittäneet oman digitaalisen työkalun jolla varmistamme parhaan mahdollisen palvelun ja laadukkaan tuotteen. Tässä ovat prosessimme vaiheet.

Kunderna | Husgrund
Asiakkaat

Prosessimme alkaa asiakkaan yhteydenotosta. Tässä vaiheessa käymme asiakkaan tarpeet läpi, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun.

Offertberäkning | Husgrund
Tarjouslaskenta

Haluamme varmistaa, että saat projektiisi juuri oikeanlaisen sokkelin. Sokkelityyppi täytyy mukauttaa maaperän olosuhteisiin, kuormitukseen sekä talon urakoitsijan rakennusratkaisuihin. Yksityiskohtaiset piirrustukset sokkelityypistä sisältyvät liitetiedostona tarjoukseen. 

Beställning | Husgrund
Tarjoukset & Aikataulu

Kun asiakas hyväksyy tarjouksemme sisällön ja tekee tilauksen, lähetämme tilausvahvistuksen. Tässä vaiheessa asiakkaan kanssa sovitaan myös toimituksen aikataulusta. Tilaus on helppo vahvistaa verkossa täyttämällä tarvittavat tiedot ERP-järjestelmäämme. Rakennuskohteen koordinaatit vahvistetaan myös merkitsemällä Google Mapsiin.

Perustusten toimitus

Tiimimme saapuu rakennustyömaalle sovitun aikataulun mukaan ja kasaa muotit perustuksia varten. Yleensä perustusten valukourut ovat valmiit jo samana päivänä. Kaikki kuljetukset tilataan digitaalisen työkalumme avulla. Jokainen perustusten toimitukseen osallistuva osapuoli käyttää vahvistettua Google Maps sijaintia.

Protokoll | Husgrund
Pöytäkirja

Kun sokkeli on valettu, se tarkistetaan ja teemme siitä pöytäkirjan. Pöytäkirja sisältää tietoja betonin laadusta, lämpötilasta ja valupäivästä. Laskutuksen yhteydessä asiakas vastaanottaa pöytäkirjan liitetiedostona.

Haluatko, että teemme sinulle tarjouksen?

BCE - Onnistuneen rakentamisen perusta

Rakentaessa on tärkeää, että tuntee olonsa turvalliseksi. Täytyy oikeasti pystyä luottamaan toimittajiin ja heidän pätevyyteensä.

Omakotitalon perustukset

Omakotitalon perustukset ovat talon tärkeimpiä osia, joten ne kannattaa luonnollisesti tehdä hyvin. Olemme rakentaneet yli 100km sokkelia eli toisin sanoen yli 2500 perustusta.

Autotallin perustukset

Autotallin perustukset on syytä tehdä yhtä hyvin kuin asuintalon perustukset. On myös kustannustehokkaampaa rakentaa autotallin ja talon perustukset samalla kertaa. Toimitamme kaikentyyppisten rakennusten perustuksia.

Terassin perustukset

Terassin perustukset on myös mahdollista tehdä helposti. Tilaa meiltä helpompi pilariperustus, joka pitää sisällään neljä eri korkeutta ja eri kiinnitysvaihtoehtoja. Mikä parasta, toimitamme ne perille ja asetamme paikoilleen.

Pilariperustus

Käyttämättä pisaraakaan betonia tai kiloakaan raudoitusta, saat valmiiksi valetut pilariperustukset toimitettuna työmaalle ja asennettuna paikoilleen. Pilariperustusten tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Erinomainen ratkaisu mökin, terassin tai autokatoksen perustukseksi. Pilariperustuksemme pitävät sisällään kaksi eri mallia ja 10 eri kokoa. Tutustu pilariperustuksiimme täältä. Toimitusaika on noin yksi viikko.

Lue lisää pilariperustuksesta

Miksi valita BCE?

BCE tarjoaa ensiluokkaiset talon perustukset aina oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan. Meillä laadun takaa vuosien kokemus Pohjanmaan rakennusteollisuudesta sekä vahva osaaminen tuotteiden kehittämisestä. Rakennamme tukevat perustukset aina pienistä mökeistä ja omakotitaloista suuriin teollisuusrakennuksiin ja -halleihin saakka.

1. Laatu

Vahvat, paikan päällä rakennettavat betonisokkelit.

2. Kattavat ratkaisu

Kaikki suunnittelusta valmiisiin perustuksiin saakka.

3. Kokemus

Pitkä kokemus rakennusalasta näkyy sekä työn jäljessä että työmaalla. Huolellisesti testatut, lujatekoiset perustukset nopeuttavat ja helpottavat rakentamista.

4. Luotettava yhteistyökumppani

BCE on tunnettu kyvystään tuottaa laatua järkevään hintaan sekä tarkkuudestaan aikataulujen osalta.