Close

Offertförfrågan

Fråga offert på husgrund eller pelargrund

BCE Husgrunder

Allt byggande görs för människor och deras framtid. För en del är projektet lite mindre och för någon annan kan projektet vara största investeringen de gör i sitt liv.

Be om offert

Vårt sätt att göra husgrunder

Vi har utvecklat vårt eget digitala verktyg för att kunna betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt, dessa är stegen i vår process.

Kunderna

Processen börjar vid första kundkontakt. 

I det här skedet går vi igenom kundens offertförfrågan för att kunna erbjuda den bästa lösningen till projektet

Offertberäkning

Vi vill säkerställa att du får rätt sockeltyp till ditt projekt. Sockeltypen behöver anpassas till rådande markförhållanden, laster och din husleverantörs konstruktionslösningar. Detaljritning på sockeltyp finns med som bilaga till offerten.

Beställning & tidtabell

När kunden godkänner offertinnehållet och gör beställningen, skickas en orderbekräftelse. I det här skedet bestäms också leveranstiden i samråd med kunden. Beställningen bekräftas enkelt online genom att fylla i begärd information till vårt ERP-system. Byggplatsens koordinater bekräftas också genom placering av kartnålen i google maps kartan.

Grundens leverans

Enligt överenskommen tidtabell anländer vårt team till byggplatsen och ställer upp formar för grunden. Vanligen gjuts grunden redan samma dag som arbetet påbörjas. Med vårt digitala verktyg beställer vi alla transporter. Alla parter som är involverade i leveransen av grunden använder sig av den bekräftade google-maps kartpositionen.

Protokoll

När sockeln är gjuten görs en kvalitetskontroll där sockelmåtten kontrolleras och protokollförs. I protokollet finns också övrig information om betongkvalitet, temperatur och gjutdatum. I samband med fakturering får kunden protokollet som bilaga.

Vill du be om en offert?

BCE - Grunden till lyckat byggande

När man bygger är det viktigt att kunna känna sig trygg, man måste kunna lita på leverantörerna och deras kunskap.


Egnahemshus grunder

Egnahemshusets grund är en av husets viktigaste delar och det lönar sig att göra det grundligt. Vi har byggt över 100km sockel, dvs. mer än 2500 grunder.

Garagets grund

Det finns goda skäl att bygga garagets grund lika bra som husets grund. Det är även mer kostnadseffektivt att bygga garagets grund samtidigt som husgrunden. Vi levererar grunder till alla typer av byggnader. 

Terrassgrund

Terrassgrunden är också möjligt att utföra lätt, beställ enklare grundplintar av oss. Finns i fyra höjder, välj bara fastsättning och bäst av allt, vi levererar och lyfter dem på plats.

Grundplintar

Utan att använda en enda droppe betong eller kg armering, får du våra färdigt gjutna grundplintar levererade till bygget. Det har aldrig varit enklare än såhär att göra en grund.

En perfekt lösning till sommarstugan, terrasser och biltak. Våra grundplintar finns i två olika modeller och sammanlagt över 10 olika storlekar, bekanta dig med vår grundplintar här. Leveranstid ca. en vecka.Läs mera om grundplintar

Varför välja BCE?

Med lång erfarenhet av den österbottniska byggbranschen och vår kontinuerliga produktutveckling, kan vi garantera grunder av hög kvalité, levererade i rätt tid och till rätt pris. Grunder till allt ifrån mindre villor och egnahemshus till större byggnader och industrihallar.


Kvalitet

Platsgjutna och starka betongsocklar.

Helhetslösning

Från planering till färdig grund

Erfarenhet

Med en lång erfarenhet av byggbranschen började vi utveckla grunder som skulle vara starka, snabba och enkla att bygga.

Pålitlig samarbetspartner

BCE har blivit kända för att göra kvalité till rätt pris och hålla tidtabellen.