Close

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous perustuksesta tai pilariperustuksesta

BCE Pilariperustuksen voit tilata myös erikseen

Mikäli tarvitset projektiisi, kuten terassin tai mökin rakentamiseen, valmiit BCE perustuspilarit, voit tilata ne myös erikseen yksittäisinä tuotteina. 

Ota yhteyttä

Pilariperustus tai perustuspilari

Vaikka työ pitäisi hoitaa nopeasti ja helposti, tuskin yksikään rakentaja on valmis tinkimään laadusta. Tämän vuoksi olemme lisänneet valikoimaamme tehdasvalmisteiset perustuspilarit, joilla esimerkiksi terassin tai mökin perustukset voidaan toteuttaa laadukkaasti mutta ehdottoman kustannustehokkaasti. Monipuolisen tuotekehityksen myötä perustuspaalut ovat saatavilla useissa eri malleissa, räätälöidyn anturan kera.

Lataa esite

Lataa esite perusliittimille

Täältä löydät kaikki tarvittavat tiedot baseboards, lataa täältä!

lataa pdf

Perustuspilarien jälleenmyyjät

BCE Perustuspilarit voit hankkia K-raudasta tai kartalla näkyviltä jälleenmyyjiltä:

Haluatko että teemme tarjouksen?

perustuspaalit

Perustuspilarit - erinomainen ratkaisu

Käyttämättä pisaraakaan betonia tai kiloakaan raudoitusta, saat valmiiksi valetut perustuspilarit toimitettuna suoraan työmaalle. Paalut nousevat nopeasti ja helposti ylös esimerkiksi maansiirtotöiden yhteydessä.

Perustuspaalut ovat erinomainen ja vankka ratkaisu esimerkiksi mökin tai terassin perustuksiin.

Vaikuttavaa!

”Lopputulos on erinomainen. Runko on pystytetty ja se sopi kuin nakutettu. Rakentajat, jotka pystyttävät Rapko-halleja ympäri Suomen, olivat vaikuttuneita.”


– Daniel, talonrakentaja

Laadukasta ja sujuvaa!

”Kontakti, asiakaspalvelu, asiakkaan kohtaaminen, yhteistyö, toimitus ja laatu oli hyvää ja kaikki sujui moitteettomasti. Myös mittatarkkuus oli kohdillaan.”


– Elisa, talonrakentaja